maandag 12 juni 2017

Eerste lustrum


Stiekem is het opeens zover. Ons eerste lustrum. Vandaag precies 5 jaar geleden zag deze blog voor het eerst het licht. We kwamen er eigenlijk per toeval een paar dagen geleden achter.
Afgelopen week zijn Mirjam en ik namelijk geïnterviewd door het tuintijdschrijft "Tuinseizoen" voor hun rubriek "groene blogger" waar we in augustus een plekje in krijgen. Het zorgde ervoor dat we eigenlijk voor het eerst een heuse blog-vergadering hielden om antwoorden te formuleren voor dat interview. Een van de eerste vragen was, "Wanneer zijn jullie begonnen." Nou, precíes 5 jaar geleden dus. Maf hoe snel dat gaat. We stonden er zelf ook een beetje van te kijken.

Voor ons de gelegenheid om jullie dierbare lezers/volgers óók weer eens officieel te bedanken voor deze mijlpaal. Want zonder publiek is er niks aan, moge dat duidelijk zijn. We zijn oprecht heel blij met jullie reacties en complimenten die we doorgaans krijgen. Voor ons is het een bewijs dat wat we met veel liefde en plezier doen ook gezien en gewaardeerd wordt. Dat is waar we het ook voor doen trouwens, om kennis en ervaringen te delen en zo de wereld een stukje leuker en makkelijker maken.

Ook al is het soms bij tijden wat rustiger op de blog, we zijn geenszins van plan om te stoppen. Blijf voorlopig maar rekenen op berichtjes uit onze huis, tuin en keuken. Lekker zonder advertenties of ander gezeur. Hopelijk kunnen we zo het gevoel blijven doorgeven waar we zelf ook zo goed op gedijen. Dat van een soort nostalgische huisvlijt, kleinschalig stadsboeren en op z'n tijd lekker ontspannen.

3 opmerkingen:

Truus zei

Gefeliciteerd met jullie lustrum!
Wat gaat de tijd toch vlug -alweer 5 jaar en nog steeds leuk en gezellig om te lezen.
Leuk dat jullie zijn geïnterviewd voor het tijdschrift en jullie staan prachtig op de foto!
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Diana Sophia zei

Ah wat mooi! Van harte gefeliciteerd en heel veel dank voor jullie geweldige blog, ik heb al zoveel uitgeprobeerd en geleerd dankzij jullie!!
Veel groetjes, Diana (Eauze, Frankrijk) xx

Anoniem zei

van harte gefeliciteerd met jullie lustrum.
ook ik lees met veel plezier jullie berichten en ervaar het als heel leerzaam.
veel van wat jullie schrijven ken ik van huis uit wel.
toch is het leerzaam omdat jullie het net iets anders doen.
de ene keer is dat beter/makkelijker de andere keer niet.
in het laatste geval schrijf ik dan een goedbedoelde reactie.
ik besef dat veel jongeren dit van huis uit niet meer mee krijgen en kunnen op jullie blog echt heel veel leren.

DUS vooral doorgaan en op naar het volgende lustrum.

hartelijke groeten van,
lammert