zondag 26 mei 2013

C: Alle advertenties

Afgelopen vrijdag de allerlaatste advertentie ingeleverd voor tuincentrum Soontiëns. De reeks zit erop. Was erg leuk om te doen en ik hoop dat het voor het gewenste effect heeft gezorgd qua reclame voor het tuincentrum. Ver weg van de geijkte "vier-halen-drie-betalen" advertenties die normaal in de krant voorkomen, en soms zelfs een beetje ironisch.. 
Ik ben natuurlijk bevooroordeeld over Soontiëns want het zijn vrienden van me, maar daarom weet ik dat het ook achter de schermen allemaal professionele hardwerkende mensen zijn met hart voor de zaak en de natuur. Niet alleen in het tuincentrum krijg je goed advies, ook qua hoveniers, boomverzorging en stadsgroen spelen ze op hoog niveau met oog voor ecologie, biodiversiteit en duurzaamheid.
Wist je dat ze op dit moment één van de (slechts) drie tuincentra in Nederland zijn waar bijvoorbeeld alle producten die schadelijk zijn voor de bijen zijn verbannen? Dat zijn kleine signalen waar het bedrijf als geheel voor staat en dat doet me goed.
Het was dus een eer om iets voor ze te kunnen betekenen. Hierbij alles nog een keer op rij. En mocht je nou redelijk in de buurt wonen en in zijn voor een gezellige kennismaking met het tuincentrum..kom dan langs tijdens de Crafty Gardens markt op 2 juni. Zie laatste advertentie. (meer info hier) Gezellig hoor!

 Eindhovens Dagblad 7 maart '13

Eindhovens Dagblad 14 maart '13

Eindhovens Dagblad 21 maart '13

Eindhovens Dagblad 28 maart '13

Eindhovens Dagblad 4 april '13

Eindhovens Dagblad 11 april '13

Eindhovens Dagblad 18 april '13

Eindhovens Dagblad 25 april '13

Eindhovens Dagblad 2 mei '13

Eindhovens Dagblad 7 mei '13

Eindhovens Dagblad 16 mei '13

Eindhovens Dagblad 23 mei '13 (volgt)

 Eindhovens Dagblad 30 mei '13


Geen opmerkingen: