zondag 6 augustus 2017

C: Tuinzeizoen augustus

Het is alweer een paar weken geleden dat hier het toegezonden augustusnummer van Tuinseizoen op de mat viel. Spannend moment want in dit nummer staat namelijk het artikel waarvoor Mirjam en ik afgelopen juni werden geïnterviewd, over déze blog welteverstaan! Hoe zou de opmaak eruit zien, hoe is het om te ervaren je eigen woorden zo gedrukt te zien staan?

Nou, héél leuk dus! En een beetje maf. Maar vooral leuk.
In nasleep van deze papieren uitgave had de redactie óók nog een onderwerp van onze blog op hun site herplaatst, namelijk over het witten van de kas uit 2014, getiteld: De kas witten met Chantal. (Origineel hier te lezen) 
Dusss.. dat was dubbel leuk!

Inmiddels zijn we wel weer volop aan de orde van de dag toegekomen. De moestuin is na een korte vakantie lekker uit de kluiten gewassen en de oogst komt nu in de vorm van aardappelen, uien, tomaten en courgettes richting huis. In gezelschap van een vers bosje dahlia's voor de vrolijkheid.
De zon-regen-zon-regen slingert alles nog eens extra aan. Drukte alom, maar in de moestuin voelt dat vaak tóch als een beetje vakantie dus er is niets om echt over te zeuren. Augustus is fantastisch!

2 opmerkingen:

Truus zei

Wat superleuk dat het tijdschrift met een artikel over jullie nu uitgekomen is.
Vanmorgen net het dorp in geweest en nu maar de volgende keer kijken of ze dit tijdschrift hebben.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

cr-mics zei

Hallo Truus,

Ja, vinden wij óók. We zijn ook trots op het resultaat.
Onze supermarkt had het tijdschrift niet maar de Bruna winkel wel.
Alhoewel wij allebei een nummer thuisgestuurd hebben gekregen was het toch extra leuk om op een openbare plek te kijken of het er lag. Ja dus.

Groetjes Chantal