Groenten en fruit uit de (moes)tuin:
-Pompoenpannenkoeken en soep
-Kleur uit de moestuin, kleur in de keuken
-Bietjes
-Fermenteren witte kool
-"Kappertjes" van Oost-Indische kers
-Courgette in zoet/zuur
-Frisse groen salade
-Slasoep
-Tortilla
-Eigengemaakte groentenbouillon
-Knoflook dehydreren
-Appelazijn zelf maken
-Biologische citroenen
-Groene smoothie
-Groene smoothie, deel 2
Zoet of toet:
-Sinaasappelcake uit de kachel
-Appeltjes uit de oven
-Druivensap
-Aangebrande suiker
-Chocolademelk met lavendel
-Dutch baby
Uit het wild:
-Brandnetelsoep
-Dennensiroop
-Vlierbloesem avontuur
-Vlierbessensiroop
-Tamme kastanje
-Walnotenboter
-Duindoorn
-Eekhoorntjesbrood
Feest:
-Torta Caprese
-Dichte appeltaart met "pie-bird"
-Lindse brokmop
-Lentetaart
-Cadeautje, pot vol koekjes
-Vissenvormkoekjes (voor Mirjam)
-Pannenkoeken met patroontjes
Ei (van eigen kippetjes?):
-Paas-ei
-Chinese craquelé eieren
-Herfst, eigengemaakte eetbare paddestoelen
-Gepocheerd ei
Tutorial:
-Zelf boter maken
-Kokospasta zelf maken
-Amandelmelk
-IJsthee, zelfgemaakt
-Amandelpasta zelf maken
-Doe het zelf: Muesli-ballen
-Zelfgebakken brood
-Fruitleer maken
-Wintervitamines
-Anti -griep-wonder
-Appelazijn zelf maken
-Fermenteren witte kool
Geen opmerkingen:
Een reactie posten