dinsdag 2 oktober 2012

C: In Memoriam

Ons lieve hondje "Tapas"

Nog altijd in onze gedachten.

3 opmerkingen:

tecla zei

wat een lieve tekeningetjes! :-)

cr-mics zei

Dank je Tecla,

ze was ook een uitzonderlijk lief hondje en is nog steeds heel vaak in onze gedachten....

Boukje zei

Heel mooi ´verteld´ en heel herkenbaar. Het verdriet bij het afscheid van je lieve hondje, de tijd die voorbijgaat, een ander hondje erbij, het herdenken en nooit vergeten, en niet te vergeten een lieve man die de kaarsjes aansteekt :-)
Ik was hier een jaar geleden al eens ´langsgekomen´, volgens mij omdat ik toen googlede naar zitstok in een kippenhok. Wat een leuke blog. Veel berichtjes gelezen, vooral over de dieren, en toen ook al een poosje bij deze tekeningen stilgestaan, en een traantje weggepinkt.
Vandaag kom ik min of meer toevallig weer langs, omdat ik aan het googlen was n.a.v. mijn overleden lievelingskipje. Gisteren tegen de avond gepakt door een roofvogel. Nou hebben we er nu nog 11 over (waarvan 1 haan), en lopen ze hier overdags los, dus we raken wel vaker een kipje kwijt aan zo´n naarling. Altijd verschrikkelijk, maar het verlies van deze kleine - die ook nog eens half blind was - grijpt me enorm aan. Waarschijnlijk omdat ze altijd wat extra zorg nodig had ivm haar handicap en toch ook behoorlijk eigenzinnig was. Tranen met tuiten, dus ;-) Maar zo kwam ik op de foto en je verhaal van Ollie. En wederom je in memoriam van Tapas. Prachtig vind ik het en ik vond dat ik nu m´n waardering maar eens moest uiten :-)